KezdőlapMesekönyvKapcsold ki a TV-tBabavarrásFórumSzülőknekOlvasnivalóHírlevélKapcsolat
„Az ostoba tűnődik, az okos kérdez”

Tapasztalatunk az, hogy kezdő és gyakorló szülők sokszor kerülnek abba a helyzetbe, hogy az internetről, könyvekből, és laikusoktól rájuk zúduló információ áradatban elveszve nem kapnak egyértelmű választ kérdéseikre, megoldást problémáikra.

„Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó”, de ha kérdése van, vagy elbizonytalanodik, forduljon szakemberhez. Hiszen mindenkinek máshogy jó, más az, ami bevált, nincs két egyforma gyermek, így nem biztos, hogy ami más szülőnél működik, nálunk is fog.
Gyermeknevelés
Gyermeknevelés szakértők: Dr. Lukács János és Szűgyi Jerne
Óvodáskorú és általános iskolás korban lévő gyermekekkel foglalkozunk. Pszichológiai, pedagógiai eszközökkel, rendszeres egyéni foglalkozással, és eseti tanácsadással szeretnénk segíteni Önöknek a gyermekükkel kapcsolatosan felmerült nevelési nehézségek, konfliktusok megoldásában, feloldásában.
www.gyerekneveles.hu
Kedves Látogató
Csecsemőgondozás
Csecsemőgondozás és kismamák segítése: Benedek Ágnes
23 év kórházi gyakorlattal, gyermekklinikai, sebészeti, műtősnői, II-es női klinikai, koraszülött- és újszülött ápolási szakmai tudással, 16 évnyi bébiszitteri és családsegítői tapasztalattal rendelkezem. Életemet az újszülöttek, és gyermekek ápolásával, gondozásával töltöttem.
www.csecsemogondozas.hu
Fogászat
Gyermek- és esztétikai fogászat, fogszabályozás, fogfehérítés
Dr. Bíró Lukács 1992 óta foglalkozik fogászati implantológiával, illetve ehhez kapcsolódóan állcsont rekonstrukciós műtétekkel, implantációs fogpótlásokkal. Rendelkezésre áll fogászati szakaszisztens, gyermekorvos és magas szintű fogtechnikai háttér.
www.primodental.hu
Mentor Magazin
Oktatási, egészség- és életmódmagazin: Mentor Magazin
A Mentor oktatási, egészség- és életmódmagazin, kilenc éven át a közoktatásban és a felsőoktatásban tanítók, oktatók számára jelent meg. A megújult tartalmú és arculatú lappal a pedagógusok és a szülők mellett elsősorban azokhoz szeretnénk szólni, akik élethelyzetük jobbítását mindenekelőtt önmagunk megújításától várják.
www.mentormagazin.hu
Homeopátia
Homeopátia, kismama- és gyermek fogászat: Dr. Szabó Beáta
Egyetemi éveim óta foglalkozom komplementer gyógymódokkal. Biológiai fogorvos és hypnoterapeuta képesítésem van. Tagja vagyok a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek, a Magyar Orálakupunktúra Orvosok és Biológiai Fogorvosok Társaságának, az Integratív Pszihoterápiás Egyesületnek.
www.homeodent.hu
Biztonságos Böngészés Program
Gyermekeink védelmében - Biztonságos Böngészés Program
Összefogás a gyermekek lelki egészségének védelme érdekében. A Programot azért indítottuk el, hogy összefogással megvédjük gyermekeinket az internet káros hatásaitól. Kezdeményezésünkre - az Európai Unió „Biztonságosabb internet” programja szellemében - elkezdődött Magyarország Internetes Gyermekvédelmi Stratégiájának elkészítése. Letölthető ingyenes szűrőszoftver! A téma szakértője: Schiroky Vilmos
biztonsagosbongeszes.org
Testharmónia
Testharmónia szakértők: Horváth Éva és László Zsuzsanna
Célunk egy átfogó, mozgásnevelő, egészségmegőrző és betegség megelőző program kialakítása mozgásos és kulturális programok segítségével.
Feladatunknak tarjuk, hogy olyan mozgásprogramokat dolgozzunk ki, amely segítséget nyújt születéstől kezdve a teljes életkoríven át a tudatosabb és egészségesebb életmód kialakításában.
www.testharmonia.hu
Óvodapedagógus
Óvodapedagógus szakértő: Kosovics Lászlóné
Sokéves óvónői és óvodavezetői háttérrel, óvodapedagógusi tapasztalattal rendelkezem. Várom levelüket gyermekük óvodába szoktatásával kapcsolatban, az óvodás korban felmerülő, vagy az iskolakezdés problémáival összefüggő kérdéseikre vonatkozóan.
ovodavezeto@freemail.hu
Kozmetikus szakértő
Kozmetikus szakértő: Bolvári Zsuzsanna
Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező kozmetikus mester vagyok.
Professzionális technikákkal és a legmodernebb gépekkel, eszözökkel igyekszem megszépíteni a nők, férfiak, kismamák és tinédzserek bőrét.
A professzionális kezelések mellett, személyre szabott kozmetikai tanácsadással is foglalkozom. Forduljon hozzám bizalommal.
www.bolvarisminktetovalas.hu
Szülész- nőgyógyász
Szülész-nőgyógyász szakértő: Dr. Sóbel Gábor
Jelenleg a SE II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozom szülész-nőgyógyász szakorvos illetve egyetemi tanársegédként. Tagja vagyok az egyetemi nőgyógyászati onkológiai bizottságnak. 2007-ben klinikánk Professzora magbízott az első Magyar HPV-Centrum vezetésével.
www.sobel.hu
Ősi Beáta
Lakberendezés, otthonteremtés szakértő: Ősi Beáta
Minden család életében csodás és felelősségteljes dolog a gyermekvállalás. A babavárás időszakában minden kismama és kispapa elkezdi tervezni a pici "birodalmát". A szoba berendezése sok kérdést vet fel a szülőkben. A harmónikus "gyermekbirodalom" kialakításában szívesen állok rendelkezésére tanácsadással, kivitelezéssel, tervezéssel.
www.osibeata.hu
Createva Stúdió Kft. Email Telefon Designed By Createva