Hiszünk benne, hogy nem csak a fiatalok kiváltsága az internetes kommunikáció és ezzel az új ügyfelek toborzása, hiszen a sokéves tapasztalat óriási előny, csak tudni kell lépést tartani a mai felgyorsult világgal. Megtalálni az arany középutat a személytelen tömegreklám és a a reklám teljes hiánya között? E célt szolgálja egy minőségi igényes weboldal, amelyre mindenki rátalál, aki az interneten keresi a minőséget és sokéves tapasztaltot ötvöző vállalkozást.

 

 

 

 
Ma már nincs az a nagyszülő, akinek a gyermeke és az unokája ne használná internetet, és nem örülne annak, ha a mai technika segítségével megoszthatná vele élményeit, fényképeit, örömét és bánatát.

Mi nem hiszünk abban, hogy a személyes kapcsolatokat, beszélgetéseket, együttléteket bármi helyettesítheti, de abban igen, hogy mindezt kiegészítheti, és még szorosabbá teheti, ha a szülők, nagyszülők is haladnak a korral, és lépést tudnak tartani a fiatalokkal az internetes kommunikáció terén is. Ezért szervezünk kezdők számára is számítógépes tanfolyamokat.

A szeretteinkkel, családunkkal való kommunikáció csak egy része az internet által kínált lehetőségeknek. A mai világban nem csak a fiatalok kiváltsága, hogy az interneten keressenek akár egy jó receptet, utazást, mozi- vagy színházműsort, orvost vagy akár "cseteljenek", beszélgessenek hasonló korú és érdeklődésű emberekkel.

 

 
Munkánk során egyre többször találkoztunk azzal, hogy jó szakemberek, családi- és kisvállalkozások amiatt kerülnek háttérbe, mert a konkurencia belépett az internetre, saját weboldalán keresztül egyre több ügyfelet szerez, az internetes keresőkben előbb találnak rá, mint olyanokra, akik bár szakmájukban kiválóak, nem jelentek meg az interneten.

 

Ma már az újsághirdetések, telefonkönyv böngészés kora lejárt, mindenki mindent az interneten keres.

 

 

A Createva Studio alacsony költségvetésű, egyszerű weboldalak létrehozásával, webdesign tervezéssel is foglalkozik.

Éppen azért, mert úgy látjuk, hogy egyre több az igény a kisebb vállalkozások szolgáltatásaira.
Egy jó süteményért, egy jó kozmetikába, egy barátságos fodrászatba, étterembe, ügyvédi irodába, vagy akár nyomdába, varrodába is visszajárnak az emberek, persze csak ha egyszer már megtalálták azt, akár az internet segítségével.

 

 

 

 

Ide kattintva talál referencia munkákat egyszerűbb, alacsony költségvetésű, mégis színvonalas weboldalakra.
Kezdő számítógépes tanfolyamra jelentkezés.

 

 

Személyre szabott, egyedi weboldalához kérjen személyes konzultációt, vagy árajánlatot Tőlünk.
Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha nem jártas az internet világában, de új ügyfeleket, megrendelőket, vendégeket szeretne toborozni vállalkozásába.

Elér minket
telefonon:
06-30-537-81-21
Írhat Nekünk
levelet:
info@createva.hu
 
  Vissza a kezdőlapra
Ugrás a lap teteljére
Feliratkozás hírlevélre