Hosszú, esős, hideg téli napok, bárányhimlős hetek, Olimpia, Magyar Népmesék - kapcsoldbeatvt!  
 
  kezdőlap társoldalak magunkról kapcsolat

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

A tartalmas, szülői felügyelet mellett történő televíziózásról

Weboldalunkat a www.kapcsoldkiatv.hu oldal megalkotása után, vele szoros összhangban hoztuk létre. Mint az élet oly sok területén, a televíziózással kapcsolatban is az arany középútban hiszünk.
Ki az, aki az Olimpiai Játékok közvetítése alatt ne drukkolt volna sok évvel ezelőtt Egerszegi Krisztinának, vagy manapság Gyurta Daninak? Ki mondja azt, hogy a jó öreg Tévé Maci, vagy a Magyar Népmesék káros hatással vannak gyerekeinkre?


Álljunk meg egy szóra

A szülők felelősségteljes feladata, hogy a közösen nézett mesét megállítsa egy pillanatra, és elmagyarázza az ismeretlen szavak jelentését, kérdezzen a gyermektől, és ha ő kérdez, lelkiismeretesen válaszoljon! Ön veszi a fáradságot? Ezt érti gyermeke? Vagy csak bambulja egyedül a tévét? „.. a rossz kócmadzag már nem bírt meg öt embert, hanem elszakadt, a kis gömböc pedig leesett; ... gurult, gurult a garádicson a földre.”

Tovább

Szurkoljunk együtt!

Az olimpia a világ egyik legjelentősebb sporteseménye, győzteseit emberek milliói tisztelik hősként.
Emlékszik Lolka Bolkára? Ők is jártak az olimpián.
Vagy ismerős Pityke őrmester iskolai bajnoksága? Egy-két biztató szó, némi csalafintaság és Kukucs csapatával megnyeri az iskolai focibajnokságot.
Kislányával is szurkolhat a kedvenc focicsapatának!

Tovább

TV Maci nem nézett Barbie-t

Nekünk még ott volt a Mazsola és Tádé, a Hupikék törpikék, Frakk, Mézgáék, Mekk Elek, Kisvakond, Süsü… és még sorolhatnám. Minden más volt, szebb, jobb, ártatlanabb. Semmi káromkodás, semmi erőszak. .... mi jutott. Pokemon, Witch, Inuyasa, Ren és Stimpy, Scooby-Doo ... . Erőszakot, káromkodást, agressziót és olyan dolgokat látunk, amit egy ennyi idős gyereknek még távolról sem kellene.

Tovább

Műsoron

A szülő feladata

Életkorra bontva

Mit NE nézzen a gyerek?

Tv nézés pro és kontra

Mikor és hogyan?

Értékes műsorok, dvd filmek

A pszichológus szemével

Magyar népmesék szövegei

 

 
Copyright 2009 minden jog fenntartva Createva Stúdió Kft. www.kapcsoldbeatvt.hu Támogatóink Partnereink Hirdetésfelvétel: közvetítsen értéket velünk!