A CREATEVA Studio egyedi, személyes mesekönyvek készítésével is foglalkozik. Ezeknek a mesekönyveknek a főszereplője nem más, mint az Ön gyermeke, unokája, kis barátja.

A mesekönyv kb 21x16 cm méretű, kemény kötésű, "igazi" könyv. A tartalma pedig a saját fotókkal és vidám grafikákkal díszített saját történet.

 


 

 
Mesekönyv egyszerű történettel, 20-30 db fotóval, grafikával. Ezt a fajta mesekönyvet 0-5 éves korosztálynak ajánljuk.

 
Ez a fajta mesekönyv összetett grafikákat, háttereket tartalmaz, a gyerekek fotóit a grafikákba illesztettük. (Magasabb költségvetésű változat.)

Mesekönyv mintát ide kattintva tekinthet meg.

Egyedi árajánlat kéréshez kattintson ide.

Ez a fajta mesekönyv egyszerűbb grafikával készült, a fotókat hagyományos formában tartalmazza. (Alacsonyabb költségvetésű változat.)

További oldalakat ide kattintva tekinthet meg.

Egyedi árajánlat kéréshez kattintson ide.

 
Foglalkoztató könyv 20-30 db saját fotóval, grafikával. Ezt a fajta könyvet 4-10 éves korosztálynak ajánljuk.

Ezek a "mesekönyvek" már foglalkoztató jellegűek. Számokat, formákat, színeket kell keresnie benne a gyermeknek. Az adott történethez, és a gyermek érdeklődéséhez igazítjuk a "feladatokat". Pl. rendszámok fotóin kell megkeresnie a neve kezdőbetűjét, vagy a játszótéren készült fotón/grafikán megszámolni a madarakat stb.

Mesekönyv mintát itt talál.

Kérjen árajánlatot ide kattintva.
 

   
Az anyagok árai közel megegyeznek, így a mesekönyv
árán ez nem változtat. Az elkészült grafikához illő borítást
javasoljuk a mesekönyvekhez.

Amennyiben mesekönyvet szeretne ajándékozni szeretteinek, a következőket kell tennie:

 

Nincs más dolga, mint öszeválogatni kb 20 digitális fotót. A fotók lehetnek családi képek, egy utazás vagy ünnep képei, lehet rajta maga a gyermek, a család, a barátok, és a környezet is. Ha megvan egy csokornyi fotó, ezeket email vagy cd, dvd formában el kell juttatni hozzánk.

A fotók mellé a szereplők nevét is kérjük szépen elküldeni, illetve ha van olyan emlék, történet, amit szeretne a mesében viszont látni, ezt is írja meg nekünk.
 

  

Amint elérkezik hozzánk az anyag, mi elkészítjük a mesekönyvet. Erről e-mailben értesítjük Önt, és személyesen átveheti a mesekönyvet, amely garantáltan örök emlék lesz a megajándékozott számára.

 

Végül nincs más dolga, mint a kis Megajándékozottnak átadni a Róla szóló vidám mesekönyvet, amit sokáig örömmel fog forgatni.

Vissza a BABA CREATEVA oldalra
Kapcsolat Saját mesekönyv Egyedi naptár Babavarrás Eseménynaptár Szülőknek Kapcsold ki a TV-t
   Vissza a CREATEVA kezdőoldalra
Jogi nyilatkozat Partnerek Hírlevél Szakértők Sajtómegjelenés
Designed by Createva